Om Oss

Vilka är vi?

 LLJ Media är ett team av kreativa entreprenörer.

Vi såg en lucka att fylla i den traditionella marknadsföringen. För att nå ut till dagens kunder måste man förstå deras behov och intressen, och skapa innehåll som engagerar och underhåller istället för att bara sälja till dem.

Vår specialitet är sociala medier, och hur man använder dem på rätt sätt för att nå ut till  fler och öka försäljningen för våra kunder.

Vi strävar efter att skapa en autentisk närvaro för våra kunder på sociala medier, som skapar djupare relationer mellan dem och deras kunder.

Genom att använda oss av de senaste teknikerna och trenderna för att skapa en unik strategi för våra kunder, som är anpassad efter deras behov och mål.

Vårt team består av en rad olika experter inom marknadsföring, design, innehållsskapande och teknik. Tillsammans arbetar vi för att skapa fantastiskt content och ge våra kunder den bästa möjliga service.

Våra Värderingar.

På LLJ Media tror vi på att bygga upp en stabil social närvaro med bästa möjliga resultat i sikte. Vi förstår att varje företags behov är unika, och därför tillbringar vi timmar bakom stängda dörrar för att etablera data, trender, plattformar och metoder som kommer att göra din närvaro på sociala medier häpnadsväckande.

Vi skapar strategier som kommer att ta dig fram till den publik du söker. Vi lägger stor vikt på att förstå din målgrupp och deras beteenden, för att kunna skapa innehåll och kampanjer som verkligen talar till dem.

Vi vässar ständigt våra verktyg bakom kulisserna, för att se till att vi alltid levererar den bästa möjliga tjänsten till våra kunder. Vårt team av experter arbetar tillsammans för att se till att varje kampanj är perfekt genomtänkt och strategiskt planerad.

Vår värdering att alltid sträva efter det bästa för våra kunder ligger djupt rotad i vår kultur på LLJ Media. Vi arbetar alltid med fullt fokus på att hjälpa våra kunder att uppnå sina mål och vi lägger ner all vår energi och expertis i varje projekt.